Domain regisztráció

Online domain ügyintézési felület – papíros, papírmentes .hu domain regisztráció, egyéb domainek igénylése (.com, .net, .org, stb.), domainekkel kapcsolatos ügyintézések, levelezés, tárhely szolgáltatás megrendelése
Ritkábban választott domainek regisztrációja
Online hosszabbító – itt hosszabbíthatja lejáró domain szolgáltatásait
Igényelhető domainek, áraink
Az INTEGRITY Kft. akkreditált domain regisztrátor, valamint tagja az Internet Szolgáltatók Tanácsának is, egyik piacvezető .hu regisztrátor, a legrégebbi és legjelentősebb magyar regisztrátor cégek egyike.
Az INTEGRITY egyik meghatározó tevékenysége alapítástól kezdve mind a mai napig a domain regisztráció és domainekhez kapcsolódó szolgáltatások nyújtása. Nagy szakmai múlttal és tapasztalattal, széleskörű szaktudással és gyakorlattal, megbízható műszaki és adminisztrációs háttérrel állunk ügyfeleink rendelkezésére. Célunk a lehető legmagasabb minőséget és megbízhatóságat biztosítani a domain regisztráció terén.
Az INTEGRITY akkreditált .hu, .eu domain regisztrátor, emellett más TLD-k széles választékában működik közre regisztrációban, így a gTLD nevek teljes választékában (pl. .com, .net, .org, .info, .biz, .name stb.), valamint számos ország nemzeti domainéhez is nyújtunk regisztrációt (pl. .at, .be, .co, .de, .ro, .us stb.).
Domain regisztrációs szolgáltatásaink:

  • domain regisztráció
  • domain fenntartás
  • DNS

Minden nálunk regisztrált domainhez díjmentes teljeskörű DNS szolgáltatást vehetnek igénybe ügyfeleink, melynél a domain zónák rekordjait webes felületen maguk menedzselhetik (INTEGRITY WebDNS).
További, domainekhez kapcsolódó szolgáltatásaink:

  • webhoszt átirányítás
  • webhoszting (tárhely)
  • e-mail szolgáltatás

Valamint domain regisztrációhoz és fenntartáshoz szaktanácsadást is nyújtunk, szakjogász és ügyvédi iroda partnereink pedig jogi ügyek szakszerű intézését vállalják.

Domainigénylés

Az INTEGRITY az üzletszabályzata szerint fogadja és kezeli az igényeket. Az új .hu alatti igények a Nyilvántartó pozitív elbírálását követő 1 napon belül technikailag használhatóvá, bejegyzett feltételes használat státuszúvá válnak. Ezzel egyidőben a domainek 8 napos nyilvános meghirdetésre kerülnek a Nyilvántartó honlapján. Ha ezalatt nem kifogásolja meg senki a regisztrációt, ezt követően kerül a név delegálásra az igénylő részére. .eu és gTLD (.com, .net, .org, info, .biz stb.) igények bejegyzése pár kivétellel azonnal történik. gTLD igényeknél csak regisztrált névszerverek adhatók meg. Ennek hiányában ingyenesen az INTEGRITY névszerviz szolgáltatása választható. Országkód domainek (ccTLD, pl. .at, .de, .ro, .us stb.) regisztrációs szabálya országról-országra változik, országonként nagyon különböző lehet.
Nagyobb tételű vagy rendszeres domainregisztráció esetén különféle kedvezmények érhetők el, viszonteladóink számára lényegesen alacsonyabb árakat biztosítunk.
Az INTEGRITY-nél (co-location vagy dedikált vagy virtuális) szervert hosztoló előfizetőink a nagytételű regisztrálókhoz hasonló áron vehetik igénybe domain szolgáltatásainkat. Kérjük tekintse meg ajánlatunkat SZERVERHOSZTING szolgáltatásainkra!
További információt az office@integrity.hu címen, ill. telefonon vagy személyesen az Ügyfélszolgálatunktól kérhet.
Online regisztrációs felület – itt adhatja le igényét új domainregisztrációra
WebDNS – itt kezelheti DNS rekordjait, ha az INTEGRITY DNS szolgáltatását veszi igénybe
Preferáljuk, hogy domain igénylőlapot az online regisztrációs felületen keresztül adja be, mint papír dokumentumon, mert az online igénylés gyorsabb, segít elkerülni az adatbeviteli és feldolgozási hibákat. Mindazonáltal a nem online ügyintézéshez is rendelkezésre állnak űrlapok (megrendelőlap vagy más néven domain igénylőlap), melyett az alábbi linken tölthet le:
Megrendelőlap és egyég regisztrációs űrlapok, formanyomtatványok letöltése
Áraink
További technikai információk (tudásbázis)

Akkreditált Domain Regisztrátor
Az INTEGRITY Kft. akkreditált domain regisztrátor, valamint tagja az Internet Szolgáltatók Tanácsának is. Ezen logót, illetve védjegyet csak a .hu nyilvántartó szervezet, az ISzT Nonprofit Kft. által akkreditált regisztrátorok használhatják.