Netio

Az intelligens hálózati csatlakozókat gyártó cseh Natio cég termékei lehetővé teszik az egyedi kontrollálását az eszközöknek.

Az egyedi aljzatoktól a 2*4-es aljzatokig, horizontálisan vagy vízszintesen, de akár 1U kivitelben is szerelhető eszközök széles választéka elérhető.

Vezérelhető árammérő elosztó használatának előnyei:
Valós idejű árammérés aljzatonként.
Távoli menedzselés weben vagy API-n keresztül aljzatonként.
Felhasználóbarát és egyszerű webes felület.
Felhasználóbarát és egyszerű applikáció Androidra és iOS-re.
Túlfeszültségvédelem.

Netio Products Smart Power Sockets All Devices Remote Control V2

PowerPDU 4PS A NETIO PowerPDU 4PS egy intelligens PDU (áramelosztó egység), négy csatlakozóaljzattal (4x IEC-320 C13). Minden kimenet külön-külön be- és kikapcsolható. A NETIO PowerPDU 4PS rack szekrényekbe szerelhető – vízszintesen, függőlegesen vagy 1U eszközként.

A nyílt API-nak köszönhetően könnyen integrálható harmadik fél rendszerébe különféle protokollok (JSON, Modbus / TCP, SNMP, MQTT-flex, Telnet, …) segítségével. A NETIO Cloud szolgáltatással a kimenetek bárhonnan vezérelhetők. A térítés ellenében biztosított NETIO Cloud szolgáltatás SSL biztonságot és szervereket használ Európában.

A NETIO PowerPDU 4PS webböngészővel konfigurálható (lehetővé teszi a kimenet vezérlését, a NETIO Cloud-hoz való csatlakozást, az Open API kommunikációs beállításait stb.).

A NETIO PowerPDU 4PS nem támogatja az elektromos méréseket. Mindegyik kimenet külön-külön be- és kikapcsolható, vagy áramellátás-vezérléssel működtethető. A kimenetek egymás utáni bekapcsolásához minden kimenethez beállíthat egy bekapcsolási késleltetést.

A NETIO Mobile2 alkalmazás mindegyik kimenetet egyedileg vezérli a LAN (helyi hálózat) vagy a NETIO Cloud szolgáltatás segítségével. A NETIO Cloud egy TLS-védett szolgáltatás a kimenetek bárhonnan történő vezérléséhez (Web vagy Open API).

Az Open API lehetővé teszi a kimenetek vezérlését a hálózaton keresztül különféle protokollok segítségével (http XML / JSON, Modbus / TCP, MQTT, SNMP, Telnet és még sok más …). Az AV illesztőprogramok megkönnyítik a NETIO aljzatok csatlakoztatását olyan professzionális audio / video rendszerekhez, mint a Neets, a CRESTRON, a Control4 és így tovább.

Powerpdu 4ps Ifl Smart Pdu Iec320 C13 230v Swithed Pdu
Powerpdu 4ps Netio Smart Switched Pdu 320v Iec320 C13 Power Outputs

A Netio termékek érdeklik vagy szeretne többet megtudni róluk? Lépjen velünk kapcsolatba!

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.