Számlázás

Tisztelt Ügyfelünk!

Mivel a jogszabályi változások jelentős könnyítést hoztak 2013. január 1-jétől az elektronikus számlázás területén, az INTEGRITY Kft. a közeljövőben elektronikus számlák küldésére tér át. A számlákat PDF formátumban fogjuk kiállítani, és e-mailben küldjük meg előfizetőinknek a számlázási kapcsolattartásra megadott e-mail címükre. Így a számlázás és a számla kézhezvétele közötti idő gyakorlatilag elhanyagolhatóvá rövidül, és a postázás hosszadalmassága miatti kényelmetlenségek megszűnnek.

Az elektronikus formában küldött PDF alapú számla úgyanúgy kezelhető, mint a korábbi papír alapú számlák, kinyomtatható, könyvelése a korábbiaknak megfelelően történik, viszont a számla elektronikus PDF formátumban mindenképpen megőrzendő a jogszabályok által előírt időtartamig, mivel elektronikus számlázás esetén ez maga az adóigazgatási azonosításra alkalmas bizonylat, mely az áfa levonási jogot biztosítja.

Amennyiben az elektronikus számlázás és számlabefogadás lehetőségével nem kívánna élni, kérjük jelezze ezt e-mailben a penzugy @ integrity hu címen, visszajelzés hiányában jelen tájékoztatónk tartalmát elfogadottnak tekintjük.

Erről bővebben az https://integrity.hu/szamlazas/elektronikus-szamlazas címen olvashat.