Veeam Backup O365

Mire jó a Veeam Backup for O365?

 

A Veeam Backup for Microsoft Office 365 egy átfogó megoldás, amely lehetővé teszi a szervezetek Microsoft Office 365 adatainak biztonsági mentését és visszaállítását, beleértve a Microsoft Exchange, a Microsoft SharePoint, a Microsoft OneDrive for Business és a Microsoft Teams adatait, valamint a on-premise Microsoft Exchange és Microsoft SharePoint adatokat.

Miért kell a Veeam Backup for O365?

Belegondolt már abba, mi lenne, ha nem tudna a fontos adataihoz hozzáférni? Véletlen törlés, zsarolóvírus vagy akár szándékos károkozás miatt? O365-ben tárolt adatai fontosak az Ön számára?

A Microsoft folyamatos repklikációt végez adatainkról, amit az infrastruktúrájuk és szolgáltatásuk  folyamatos eléréséhez használnak. Ez a replikált adat nem az előfizetőé!

Különböző O365 adatainkat különböző ideig teszik utólagosan elérhetővé. Az adatoktól függően 30-60-90 napig. Ezekből az adatokból lehetséges bizonyos adatok helyreállítása, de nem vállalnak felelősséget ezért.

Sőt, a Microsoft az előfizető egyértelmű felelősségének tartja a saját adatainak mentését!

Továbbá, a replikálásnak megvan az a tulajdonsága is, hogy a sérült vagy törölt adatokat is replikálja.

A képen az Osztott Felelősség Modell látható

 

Shared Responsibility Model 2

A Veeam Backup for O365 megoldása

A Veeam Backup for O365 egy backup-ot készít a megadott beállítások alapján. Amik magunkba foglalják a retenciót és a cél repository-t.

A retenció akár több éves is lehet az MS replikációjával ellentétben és lehetővé teszi a point-in-time helyreállítást is.

A mentés célhelye, ahol a repository található, lehet on-premis vagy felhős. Az INTEGRITY mindkét esetben rendelkezésre áll.

Szolgáltatásként nyújtott Veeam Backup for O365 esetén az INTEGRITY data centerébe kerül mentésre az O365 adat, akár georedundánsan is. A datacenterek összes jó tulajdonságaival rendelkezve, mindig elérhetőek lesznek mentett adatai. Sőt, akár helybeli kiszállítás is lehetséges.

 

Veeam Backup Office365 15 02 600x369

Miben tudunk mi segíteni?

Egyeztetés után személyre szabjuk és optimalizáljuk a szolgáltatást az igények szerint.

Segítünk kialakítani a teljes mentési stratégiát.

A mentett adatokat akár több helyen (Geo redundánsan) tároljuk, akár offline is.

Az adatokat akár fizikai egységen is visszajuttatjuk Önhöz.

 

Kérjen, ajánlatot, hogy valóban biztonságba tudja cégeinek adatait!