Veeam

Most vásároljon Veeam termékeket! Kedvezményes licenc árakkal, egész Júniusban!

A Veeam az egyik legdinamikusabban fejlődő megoldás szállító a technológiai partnereink közül. A virtualizáció megjelenésével a Veeam felismerte, hogy az addig használt, azaz a nem virtualizált környezetekre kifejlesztett, de a virtuális környezetekhez igazított mentési rendszerek több problémával küzdenek. A Veeam kifejezetten a virtualizált világra alkalmazott, annak adottságait és előnyeit a végletekig kihasználó megoldásokat fejleszt. A cég az „Always-On Business”, azaz a 7x24x365 órában működő rendszerek támogatója, célja a folyamatos működéshez szükséges eszközök biztosítása.

A Veeam portfólióból elsősorban a rendkívül gyors mentés/visszaállítás megoldásuk ismert a piacon, de kiváló menedzsment és monitorozó eszközt is gyártanak a virtualizált környezetek felügyeletéhez mind VMware vSphere, mind Microsoft Hyper-V alapokon.

Az INTEGRITY Kft.  Veeam Silver fokozatú partnereként olyan Veeam megoldásokkal kiegészített modernizált infrastruktúrák, adatközpontok tervezését, kivitelezését, üzemeltetését tudja vállalni, amelyek biztonsága, rendelkezésre állása, felügyelhetősége nagyságrendekkel növekszik a korábbiakhoz képest!

A Veeam megoldások alapvető szerepet játszanak az általunk tervezett, kivitelezett rendszerekben a mentés/visszaállítás, a katasztrófatűrő rendszerek valamint a virtuális infrastruktúra felügyelet területén.

Veeam Availability Suite

Veeam’s flagship solution combines Veeam Backup & Replication with the monitoring and analytics of Veeam ONE™.

Backup for AWS
Backup for Azure
Backup for Google
Additional included workloads
Virtual: VMware | Hyper-V | AHV | RHV
Physical: Windows | Linux | Mac | UNIX | NAS
Applications: Oracle | SAP | Microsoft

Note: Microsoft 365 and Kubernetes are not included and are available as separate installation

Veeam Backup & Replication

Modernize your data protection and eliminate downtime with the simple, flexible, reliable, and powerful solution for protecting your Cloud, SaaS, Virtual and Physical workloads.

Backup for AWS
Backup for Azure
Backup for Google
Additional included workloads

Note: Microsoft 365 and Kubernetes are not included and are available as separate installation

Veeam Backup for Microsoft 365

Eliminate the risk of losing access and control over your Microsoft 365 (Office 365) data with scalable backup for large enterprises.

Kasten K10 by Veeam

Purpose-built backup and data protection for cloud-native Kubernetes applications.

Veeam Disaster Recovery Orchestrator

This add-on to Veeam Backup & Replication delivers 1-click site recovery orchestration and DR testing and documentation for your backups.

Veeam Backup for AWS1

AWS-native backup, recovery and DR, fully automated for effortless protection while being incredibly cost-effective, secure and scalable.

Veeam Backup for Microsoft Azure1

Azure-native, fully automated backup and recovery, purpose-built with cost-effectiveness, security and scalability in mind

Veeam Backup for Google Cloud1

Google-native, fully automated backup and recovery to easily protect and manage all your Google Cloud data.

veeam platform