Virtuális szerverek (archív)

Virtuális szervereket leginkább akkor ajánlunk, amikor

  • magas rendelkezésreállásra és hibatűrésra van szükség,
  • a terhelés, illetve várható igénybevétel kevésbé kiszámítható, megbecsülhető vagy változó, ezért jól skálázható megoldásra van szükség,
  • vagy kis teljesítmény és tárigény is elegendő, ami fizikai szerverrel nem valósítható meg költséghatékonyan, – azonban hangsúlyozzuk, hogy virtuális szerverek egyáltalán nem csak kis teljesítmény- és erőforrásigényű feladatokra valók, hanem akár extra teljesítmény és tárigény kiszolgálására is alkalmasak, különösen, ha magas rendelkezésreállás, hibatűrés vagy skálázhatóság kiemelten fontos.

Többféle virtualizációs megoldást kínálunk, többféle virtualizációs technológiát használunk és támogatunk. Alapvetően VMware vSphere ESXi és Xen alapú szolgáltatást nyújtunk, de palettánk és támogatásunk nem korlátozódik ezekre, bizonyos célokra más technológiai alapon nyújtunk megoldást.
A VMware alapú megoldások a mission-critical, enterprise szintű megoldásokra ajánlottak, míg a Xen alapúakat inkább a költséghatékony, valamint különösen Debian, Ubuntu Linux rendszerek kiszolgálásához ajánljuk.
Ún. Low-Cost, Standard és High-End megoldásokra osztályozzuk szolgáltatásainkat. Az elsőben Xen, az utóbbi kettőben VMware alapon biztosítunk szolgáltatást.

Aktuális virtuális szerverhoszting ajánlatunk:

Megrendelés

Amennyiben szolgáltatásunk elnyerte tetszését és szeretné megrendelni, úgy az alábbi dokumentumot kérjük, cégszerűen töltse ki, és juttassa vissza Ügyfélszolgálatunknak az office@integrity.hu címre.

További információk