Webhoszting (Kifutott csomagok)

UPDATE (2018.03.08.)
A webtárhely előfizetésekhez a napokban élesítettük új kiegészítő szolgáltatásunkat – a Let’s Encrypt SSL tanúsítványok beállítását.
A tanúsítványokat díjmentesen biztosítjuk minden, a felületre felvett , DNS szinten feloldható és a tárhelyre mutató (al)domainhez.
A tanúsítványok igénylését, hosszabbítását és az előfizetett csomagba történő beállítását a rendszer automatikusan végzi, Ügyfeleink részéről nem jár teendővel. A sikeres beállításokról a megadott kapcsolattartói email címre tájékoztató jelleggel értesítést küldünk.
Rövid átfutási idővel az értesítés megérkezte után az oldal elérhető lesz HTTPS protokollal is.
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy ennek aktív használatához szükség lehet a weboldal módosítására, például

 • automatikus átirányítások felvétele/módosítása: http://weboldalam.hu –> https://weboldalam.hu ( kódból vagy az admin felületen )
 • URL-ek átírása a weboldal kódjában http://weboldalam.hu/lablec.php –> https://weboldalam.hu/lablec.php
 • WordPress CMS esetén a siteurl paraméter cseréje https://weboldalam.hu -ra ( 3. pont )

A kiegészítő szolgáltatás elérhetőségét és annak díjmentességét a Let’s Encrypt szolgáltató mindenkori aktuális használati feltételei alapján bármikor módosíthatjuk.

Webhoszting szolgáltatásunk szakemberek számára kínált szolgáltatás, használatukhoz szükséges php, mysql, web, DNS haladó szintű ismerete elengedhetetlen. Az előfizetés keretei között csak a szolgáltatás használatba vételének lehetőségét tudjuk és fogjuk biztosítani, így amennyiben a fenti ismeretekkel Ön nem rendelkezik, javasoljuk, hogy bízzon meg szakembert, akit technikai kapcsolattartóként felénk is megad.
A webhoszting és más szolgáltatásokhoz biztosított technikai support kizárólag hibaelhárítással függ össze, nem terjed ki tanácsadásra, illetve oktatásra.

Megújult webhoszting szolgáltatásunk keretében megtalálható palettánkon a kis erőforrás igényű, statikus weboldalak kiszolgálására alkalmas csomagok ugyanúgy, mint a hatalmas erőforrás igényű, több weboldal kiszolgálására alkalmas csomagok.
A webhoszting csomagok kiszolgálására a START típus kivételével cPanel szoftvert alkalmazunk, így ügyfeleinknek is megújult adminisztrációs felületet tudunk biztosítani. Ezen felületen keresztül lehetőség nyílik a csomag teljes körű felügyeletére. Mostantól lehetséges ügyfélszolgálatunk, rendszergazdáink segítsége nélkül egy kattintással teljes tárhely mentést készíteni egy fontosabb változtatás előtt. Csomagjaink dedikált IP cím alatt futnak.
Minden webhoszting csomagnak előre definiált erőforrásai vannak (CPU, memória, tárhely), amelyeket a cPanel és a CloudLinux segítségével biztosítunk ügyfeleink részére. Az adminisztrációs felületen nyomon lehet követni, hogy a csomag mennyi erőforrást használ fel, ezzel elősegítve az optimálisabb programkód megteremtését.

Milyen webhoszting csomagra van Önnek szüksége?

Statikus csomag (START):
Egyszerű szöveges bemutatkozó oldalt képekkel, adatbázis, fórum vagy blog nélkül.
Dinamikus csomag (Merkur1, Merkur2, Merkur5, Merkur10, Merkur20):
Dinamikus tartalmú, professzionális weboldalt adatbázis, fórum, blog, hírlevélküldő, galéria vagy portál programok használatával.

Statikus webhoszting csomagjaink

Statikus (x)HTML vagy FLASH honlapok elhelyezésére (pl. bemutatkozó oldal vagy galéria), melyek nem igényelnek szerveroldali adatfeldolgozást, jelenleg START csomagunkat kínáljuk.
Amit START csomag tartalmaz:

 • 1GB webtárhely, amely 1GB-os egységenként bővíthető
 • 1db FTP felhasználó
 • jelszó védett webstatisztika
 • 1db shared IP cím

Amire START csomagunk nem alkalmas:

 • adatbázist, php-t és ezekre támaszkodó programokat használni (pl. hírlevélküldő, fórum, blog stb.), ezek használatához dinamikus webhoszting szolgáltatásunkat lehet igénybe venni.
START
Tárterület 1 GB (1GB egységekkel bővíthető)
PHP verzió
Apache verzió Apache 2.2
CGI/fast CGI
SSI IncludesNoExec
imageMagick
Log Button ok.png
Statisztika Awstats, Webalizer
Webes admin felület
FTP hozzáférés 1db
.htaccess AllowOverride All*
cron
További domain nevek a fődomainen kívül 0 db
Alias Domains 0 db
Aldomain 0 db
SSL kulcs használata
FTP felhasználók 1 db
MySQL verzió
Létrehozható MySQL adatbázisok 0 db
Küldött e-mail** – / óra
Visszaállítás backupból (cPanel felületen elérhető mentésektől különböző) 15.000 Ft/óra + ÁFA (megkezdett óránként számlázva)
Egyedi kérésre rendszergazdai munka 15.000 Ft/óra + ÁFA (megkezdett óránként számlázva)
Éves rendelkezésreállás 99%
Ár (1 év) 2.960,- Ft + ÁFA

 

Megrendelés

Amennyiben szolgáltatásunk elnyerte tetszését és szeretné megrendelni, ahhoz az alábbi dokumentumot kérjük töltse ki, és juttassa vissza aláírva Ügyfélszolgálatunknak az office@integrity.hu címre.
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a domain és a hozzá tartozó webhoszting szolgáltatás költségviselője meg kell egyezzen ügyviteli rendszerünkben, így kérjük, az adatok kitöltésénél szíveskedjen erre ügyelni.
webhoszting megrendelőlap
Amennyiben a domain regisztráció és a webhoszting szolgáltatás megrendelése nem egyszerre történik, akkor a domain regisztrációt követően egy hónapon belül rendelt webhoszting szolgáltatás lejárata a domain név lejárathoz igazodik.

Merkur webhoszting csomagjaink ( dinamikus csomag )

Merkur szolgáltatásunk kialakításakor célunk az volt, hogy mindenre alkalmas legyen, amire a PHP+MySQL technológiát használni szokták, akár még a speciálisan nagy igényekre is.
Amit a Merkur szolgáltatás tartalmaz:

 • elterjedt portál, blog, fórum, hírlevélküldő, galéria stb. programok, és természetesen a saját fejlesztésű honlapok használata
 • szabad konfigurálás
 • a legtöbb beállítás szabadon módosítható, ezek nagy részét ügyfeleink saját maguk kapcsolhatják ki/be a cPanel felületen
 • több adatbázis létrehozása
 • több adatbázis-felhasználó létrehozása
 • több ftp felhasználó létrehozása
 • több honlap is elhelyezhető egy tárhelyen
 • több alias

 

Merkur1 Merkur2 Merkur5 Merkur10 Merkur20
Tárterület
(file és adatbázis foglalás kombinációja)
1 GB 2 GB 5 GB 10 GB 20 GB
PHP verzió PHP 5.3.29 vagy 5.6*
Apache verzió Apache 2.2.29 vagy 2.4.18
CGI/fast CGI
SSI IncludesNoExec
imageMagick Button ok.png
Log Button ok.png
Statisztika Awstats, Webalizer
.htaccess AllowOverride All**
cron Button ok.png
További domain nevek a fődomainen kívül 0 db 5 db 10 db 10 db 50 db
Parked Domains 10 db 15 db 25 db 30 db 50 db
Aldomain 10 db 15 db 25 db 30 db 50 db
SSL kulcs használata Button ok.png
FTP felhasználók 10 db 15 db 25 db 30 db 50 db
MySQL verzió MySQL 5.5.x / 5.6.x
MySQL max_queries (órás limit ***) 100 000 200 000
MySQL max_updates (órás limit ***) 100 000 200 000
MySQL connections (órás limit ***) 5000 10 000
MySQL user_connections (pillanatnyi limit ***) 20 40
Létrehozható MySQL adatbázisok
(összméretük a csomag tárhelyének 10%-a lehet)
10 db 15 db 25 db 30 db 50 db
Küldött e-mail**** 100 / óra 150 / óra 250 / óra 300 / óra 500 / óra
Visszaállítás backupból (cPanel felületen elérhető mentésektől különböző) 15.000 Ft/óra + ÁFA (megkezdett óránként számlázva)
Egyedi kérésre rendszergazdai munka 15.000 Ft/óra + ÁFA (megkezdett óránként számlázva)
Éves rendelkezésreállás 99%
Ár (1 év) 9.990,- Ft + ÁFA 21.990,- Ft + ÁFA 30.990,- Ft + ÁFA 39.990,- Ft + ÁFA 64.990,- Ft + ÁFA

*PHP verzió váltásra lehetőséget tudunk biztosítani, ez csomagok közti költözéssel jár, amelyhez 1 napos díjmentes időszakot áll módunkban biztosítani – a 2. naptól, ha a régi csomag nem kerülne kikapcsolásra, az új Merkur csomag napidíjjal kerül felszámításra maximum 1 hónapig, azután automatikusan új megrendelésként a Merkur típusnak megfelelő díjjal kiszámlázzuk a létrehozás 2. napját véve a szolgáltatás indulási dátumaként
**A cPanel webhoszting környezetben suPHP segítségével kezeli a rendszer a PHP-t, így .htaccess fájlon keresztül nem lehetséges módosítani a PHP beállításokat.
***A limitek működéséről bővebb információ: MySQL 5.5 Reference Manual
****A küldött e-mail darabszáma fix csomagparaméter, a táblázatban megadott értéket túllépni, vagy bővíteni nem lehet.
Minden webhoszting csomagunk előre meghatározott erőforrásokkal rendelkezik. Ha feléli ezen erőforrásokat, akkor átmenetileg egy hibaüzenet jelenik meg a weboldalon ami arra figyelmeztet, hogy sajnos nincsen több szabad erőforrás a kérés teljesítésére. Amint szabadul fel erőforrás a weboldal újra elérhetővé válik. Így tudjuk biztosítani az osztott webhoszting szolgáltatás keretében, hogy a felhasználók ne használhassák el más felhasználók erőforrásait. Ehhez az erőforrás korlátozáshoz CloudLinux-ot veszünk igénybe.

Erőforrás Érték
Felhasználható CPU Csomagtípusonként eltérő, max. 3 core
Virtuális memória Csomagtípusonként eltérő, max. 4 GB
Fizikai memória Csomagtípusonként eltérő, max. 1 GB
Konkurens kapcsolatok száma 20
I/O limit 2048 Kb/s

Ha a fenti értékek nem lennének elegendőek, akkor “erősebb” paraméterekkel rendelkező csomagokat is tudunk biztosítani ügyfeleink számára. Ezekről bővebb információkat a Merkur Plusz csomagjaink oldalon talál.
Webhoszting szolgáltatásunkat tűzfallal védjük a külvilág felől érkező támadásokkal szemben. Ebből adódóan a rövid időn belüli több sikertelen bejelentkezést követően, az adott címről érkező minden kérést letilthatja a rendszer ideiglenesen (ekkor a forrás címről nem lesz elérhető sem a weboldal sem a szerver, más címekről elérhető lesz a weboldal és a szerver is).

SSL kulcs

Csomagjainkhoz díjmentesen biztosítunk a Let’s Encrypt kibocsátó által kiállított SSL tanúsítványt. A generálás és frissítés automatikusan történik minden, a felületre felvett , DNS szinten feloldható és a tárhelyre mutató (al)domainhez.
A kiegészítő szolgáltatás elérhetőségét és annak díjmentességét a Let’s Encrypt szolgáltató mindenkori aktuális használati feltételei alapján bármikor módosíthatjuk.

PHP paraméterek, modulok

A dinamikus webhoszting szolgáltatás keretében lehetőség van PHP kódok használatára, futtatására. Az osztott webhoszting szolgáltatás keretei között nincsen mód arra, hogy bármilyen PHP beállítás, modul használható legyen. A biztonságot szem előtt tartva határoztuk meg a használható modulok és beállítások listáját. Egyes beállítások az adminisztrációs felületen a PHP Configuration / PHP beállítások pont alatt módosíthatók, pár beállítás elvégzését pedig csak díj ellenében tudjuk elvégezni azok biztonsági kockázata miatt.
A beállított értékek listája a PHP beállítások, modulok oldalon érhető el.

Megrendelés

Amennyiben szolgáltatásunk elnyerte tetszését és szeretné megrendelni, ahhoz az alábbi dokumentumot kérjük töltse ki, és juttassa vissza aláírva Ügyfélszolgálatunknak az office@integrity.hu címre.
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a domain és a hozzá tartozó webhoszting szolgáltatás költségviselője meg kell egyezzen ügyviteli rendszerünkben, így kérjük, az adatok kitöltésénél szíveskedjen erre ügyelni.
cPanel webhoszting megrendelőlap
Amennyiben a domain regisztráció és a webhoszting szolgáltatás megrendelése nem egyszerre történik, akkor a domain regisztrációt követően egy hónapon belül rendelt webhoszting szolgáltatás lejárata a domain név lejárathoz igazodik.

Átkonfigurálás és downgrade

Egy domain névhez tartozó webhoszting szolgáltatás átkonfigurálása egy másik domain névre 15.000,- Ft + ÁFA rendszergazdai óradíj ellenében kérhető.
Webhoszting szolgáltatás downgrade esetén 2.000,- Ft + ÁFA egyszeri díj felszámítható, amennyiben megkezdett szolgáltatási időszakon belül kérik a szolgáltatást downgradelni.