Mailszolgáltatás

Levelező kiszolgálásunk keretében POP3, IMAP4, webmail és SMTP szolgáltatást nyújtunk, mindezt SSL/TLS támogatással, azaz postafiókszolgáltatást, levélfogadást és küldést nyújtunk, mely weben vagy levelezőkliens program segítségével vehető igénybe. Szolgáltatásunk része malware (antivírus) és SPAMvédelem is.

FIGYELEM! Szerverünk tömeges, vagy automatizált hírlevélküldésre NEM HASZNÁLHATÓ!
A fentiek figyelmen kívül hagyása, illetve be nem tartása a szolgáltatás korlátozását, adott esetben azonnali megszüntetését vonhatja maga után!

Levelező rendszerünk frontend és backup szerverekből áll, valamint backup rendszerből és tartalék szerverekből. A levélfogadás, küldés, webmailkiszolgálás, postafiókkiszolgálás elkülönül, a rendszer két független hálózatra csatlakozik, a frontend rendszer szervereit két különböző földrajzi helyen fekvő datacenterbe telepítettük.
Levelező szolgáltatásunk alapértelmezetten 1 domain, 5 db e-mail postafiók, 10 GB mailtárhely kiszolgálására biztosít lehetőséget, de több domainre, több postafiókra, több tárhelyre bármikor bővíthető a szolgáltatás.
A bővítés 5 db postafiókonként lehetséges, melyhez automatikusan jár a további 10 GB tárhely, max. 100 GB összmailtárhelyig, ill. efelett egyedi ajánlat alapján bővitjük a tárhelyet. Ha ügyfelünk több domainhez fizet elő levelezésre, a postafiókok 5-tel osztható számban rendelhetők az egyes domainekhez.
Minden domainhez tartozik egy ún. postamesteri postafiók, mely adminisztrációs és menedzsment célokat szolgál. A postamesteri fiókok nem számítanak bele a postafiókszámba.
Előfizetőink webes adminisztrációs felületet kapnak, melyen a levelező szolgáltatás alá felvehetnek domaineket, postafiókokat.
A csomagba felvett domainek kezelése lehetséges egyben a fő felhasználóval, illetve történhet domainenként is a domainhez tartozó postmaster felhasználóval, amely egyezik az adott domain alá tartozó postmaster postafiókkal, így a hozzáférés továbbadható partnereknek részére is.

Előfizetés üzleti előfizetők részére * 7.700 Ft/év + áfa
Postafiókok száma 5 db
Postafiók álnevek száma (aliasok) 25 db
Tárterület 10 GB (postafiók számmal nő, illetve növelhető)
Bővítés üzleti előfizetők részére további 5 postafiókkal és 10 GB tárhellyel
(a fiókok 5-el osztható számmal bármelyik domainhez hozzárendelhetők) *
7.700 Ft/év + ÁFA
Postafiókonkénti mailtárhely korlát Tetszőlegesen elosztható a postafiókok között (minimum korlát: 1 GB)
Átirányítások száma (postafiókonként) 10 db (bővítése (+10db/domain): 5000 Ft + ÁFA /év)
Domain álnevek (aliasok) száma 25 db (opcionálisan több)
Kibővített e-mail cimek
(korlátlan számban, minden létrehozott postafiókhoz)
Button ok.png
Adminisztrációs felület Button ok.png
Postmasteri hozzáférés domainenként Button ok.png
Webmail Button ok.png
POP3 Button ok.png
SMTP Button ok.png
SSL/TLS Button ok.png
Virusszűrő Button ok.png
SPAMszűrő Button ok.png
Egyedi szűrőfeltételek Button ok.png
DKIM aláírás beállítása Egy domainhez egyszeri 10.000,- Ft + áfa, majd évi 1.000,- Ft + áfa.
Több domain (ha egyszerre történik a megrendelés) egyszeri 5.000,- Ft/domain + áfa, majd évi 1.000,- Ft/domain + áfa.**
Visszaállítás backupból 15.000 Ft/óra + áfa
Egyedi kérésre rendszergazdai munka 15.000 Ft/óra + áfa

Megrendelés

Ha szolgáltatásunk elnyerte tetszését és szeretné megrendelni, úgy azt a https://online.integrity.hu oldalon teheti meg.
Amennyiben a domain regisztráció és a mail szolgáltatás megrendelése nem egyszerre történik, akkor a domain regisztrációt követően egy hónapon belül rendelt mail szolgáltatás lejárata a domain név lejárathoz igazodik.
Megemlítjük, hogy nagyszámú domain vagy postafiók esetén egyedi árazás is kérhető, illetve viszonteladói szerződés is köthető.
A megrendelés után a tudnivalókról részletes tájékoztatót küldünk, bővebb információt szolgáltatásunkról a http://tudasbazis.integrity.hu címen olvashat.


*Egy domainhez az alap előfizetés keretében legfeljebb 50 postafiók tartozhat, efelett az ún. Business Mail előfizetésünk választandó, melyről igény esetén kérje tájékoztatóknak.
Áraink csak üzleti előfizetőink (csak cégek és egyéni vállalkozók) részére érvényesek!
Ha Ön más előfizetőként szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat, pl. magánszemélyként, társadalmi szervezetként, állami vagy önkormányzati szervezetként stb., akkor kérje egyedi ajánlatunkat!

**Az egyszeri díj a már előfizetett mailszolgáltatás fizetési évfordulójáig fedezi a szolgáltatás díját (ezt követően 1.000,- Ft/év + áfa a díja).