Webhoszting

UPDATE (2023.02.23)

MultiPHP-s csomagjaink alá felkerült a 8.2-es PHP verzió is, így jelenleg már a következő verziók elérhetőek: 5.6, 7.0, 7.1, 7.2, 7.3, 7.4, 8.0, 8.1, 8.2

UPDATE (2022.02.10)

MultiPHP-s csomagjaink alá felkerült a 8.1-es PHP verzió is, így jelenleg már a következő verziók elérhetőek: 5.6, 7.0, 7.1, 7.2, 7.3, 7.4, 8.0, 8.1

UPDATE (2021.03.24)

MultiPHP-s csomagjaink alá felkerült a 8.0-ás PHP verzió is, így jelenleg már a következő verziók elérhetőek: 5.6, 7.0, 7.1, 7.2, 7.3, 7.4, 8.0

UPDATE (2020.09.25)

MultiPHP-s csomagjaink alá felkerült a 7.4-es PHP verzió is, így jelenleg már a következő verziók elérhetőek: 5.6, 7.0, 7.1, 7.2, 7.3, 7.4

UPDATE (2020.09.18)

Multi-Merkur és Multi-MerkurPlusz csomagjainkhoz elérhető kiegészítő szolgáltatásként emelt szintű védelem, amelyet a CloudLinux Imunify360 megoldásával biztosítunk.
A kiegészítő szolgáltatás éves díja 3000 Ft + ÁFA / év, de most visszavonásig AKCIÓSAN 2000 Ft + ÁFA / év áron rendelhető.
A plusz védelem többek között tartalmaz tűzfalas, modsecurity, ismert támadó IP-k feketelistáját alkalmazó előszűrés, real-time és on-demand víruskeresés és automatikus kártékony kód eltávolítás komponenseket is. A megoldásról bővebben az alábbi oldalon olvashatnak: https://www.imunify360.com/

UPDATE (2019.09.02)

Multi-Merkur és Multi-MerkurPlusz szolgáltatásaink közül a 2, 5, 10 és 20 típusú csomagok tárhely kvótáját dupláztuk.

UPDATE (2019.03.27)
MultiPHP-s csomagjaink alá felkerült a 7.3-as PHP verzió is, így jelenleg már a következő verziók elérhetőek: 5.6, 7.0, 7.1, 7.2, 7.3

 

UPDATE (2019.03.21)
A cPanel alapú webhoszting szolgáltatásunkhoz az admin felületre történő bejelentkezéshez már elérhető a kétfaktoros autentikáció is, amelyet a csomagok adminisztrációs felületén lehet be- és kikapcsolni a “Two-Factor Authentication (Google Authenticator)” menüpont alatt.
Kliens oldali alkalmazásnak – a cPanel rendszer fejlesztői által is preferált – Google Authentikator -t javasoljuk.

UPDATE (2018.06.26)
Webhoszting szolgáltatásunk kínálata ismét módosult, ezúttal új, egyszerre több PHP verziót támogató csomagtípusokkal – egy adott weboldalhoz használt verziót legördülő listából a tárhely adminisztrációs felületén Ügyfeleink választhatják ki. A beállítás megtörténhet rögtön a weboldalhoz tartozó (al)domain felvételekor, de az előfizetés fennállta alatt is bármikor tetszés szerint változtatható.
A csomagoknál aktuálisan elérhető PHP verziók (további verziók a cPanel keretrendszer és PHP fejlesztések ütemében várhatóak lesznek):

 • 5.6
 • 7.0
 • 7.1
 • 7.2
Multiphpmanager

Multiphpmanager

 

UPDATE (2018.03.08.)
A webtárhely előfizetésekhez a napokban élesítettük új kiegészítő szolgáltatásunkat – a Let’s Encrypt SSL tanúsítványok beállítását.
A tanúsítványokat díjmentesen biztosítjuk minden, a felületre felvett , DNS szinten feloldható és a tárhelyre mutató (al)domainhez.
A tanúsítványok igénylését, hosszabbítását és az előfizetett csomagba történő beállítását a rendszer automatikusan végzi, Ügyfeleink részéről nem jár teendővel. A sikeres beállításokról a megadott kapcsolattartói email címre tájékoztató jelleggel értesítést küldünk.
Rövid átfutási idővel az értesítés megérkezte után az oldal elérhető lesz HTTPS protokollal is.
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy ennek aktív használatához szükség lehet a weboldal módosítására, például

 • automatikus átirányítások felvétele/módosítása: http://weboldalam.hu –> https://weboldalam.hu ( kódból vagy az admin felületen )
 • URL-ek átírása a weboldal kódjában http://weboldalam.hu/lablec.php –> https://weboldalam.hu/lablec.php
 • WordPress CMS esetén a siteurl paraméter cseréje https://weboldalam.hu -ra ( 3. pont )

A kiegészítő szolgáltatás elérhetőségét és annak díjmentességét a Let’s Encrypt szolgáltató mindenkori aktuális használati feltételei alapján bármikor módosíthatjuk.

WEBHOSZTING CSOMAGOK

Webhoszting szolgáltatásunk szakemberek számára kínált szolgáltatás, használatukhoz szükséges php, mysql, web, DNS haladó szintű ismerete elengedhetetlen. Az előfizetés keretei között csak a szolgáltatás használatba vételének lehetőségét tudjuk és fogjuk biztosítani, így amennyiben a fenti ismeretekkel Ön nem rendelkezik, javasoljuk, hogy bízzon meg szakembert, akit technikai kapcsolattartóként felénk is megad.

A webhoszting és más szolgáltatásokhoz biztosított technikai support kizárólag hibaelhárítással függ össze, nem terjed ki tanácsadásra, illetve oktatásra.

 

Statikus webhoszting csomagunk ( START csomag )

Statikus (x)HTML vagy FLASH honlapok elhelyezésére (pl. bemutatkozó oldal vagy galéria), melyek nem igényelnek szerveroldali adatfeldolgozást, jelenleg START csomagunkat kínáljuk.
Amit START csomag tartalmaz:

 • 1GB webtárhely, amely 1GB-os egységenként bővíthető
 • 1db FTP felhasználó
 • jelszó védett webstatisztika
 • 1db shared IP cím

Amire START csomagunk nem alkalmas:

 • adatbázist, php-t és ezekre támaszkodó programokat használni (pl. hírlevélküldő, fórum, blog stb.), ezek használatához dinamikus webhoszting szolgáltatásunkat lehet igénybe venni.
START
Tárterület 1 GB (1GB egységekkel bővíthető)
PHP verzió
Apache verzió Apache 2.2
CGI/fast CGI
SSI IncludesNoExec
Log
Statisztika Awffull
Webes admin felület
FTP hozzáférés 1db
cron
További domain nevek a fődomainen kívül (alias domain) 0 db
Aldomain 1 db (www.fődomain.hu)
a wildcard *.fődomain.tld NEM
HTTPS elérés (SSL/TLS tanúsítvány használata) van (Let’sEncrypt)
FTP felhasználók 1 db
MySQL verzió
Létrehozható MySQL adatbázisok 0 db
Küldött e-mail* 0 db / óra
Visszaállítás backupból (cPanel felületen elérhető mentésektől különböző) 15.000 Ft/óra + ÁFA (megkezdett óránként számlázva)
Egyedi kérésre rendszergazdai munka 15.000 Ft/óra + ÁFA (megkezdett óránként számlázva)
Éves rendelkezésreállás 99%
Ár (1 év) 3.750,- Ft + ÁFA

*A küldött e-mail darabszáma fix csomagparaméter, a táblázatban megadott értéket túllépni, vagy bővíteni nem lehet.

Megrendelés

Amennyiben szolgáltatásunk elnyerte tetszését és szeretné megrendelni, ahhoz az alábbi dokumentumot kérjük töltse ki, és juttassa vissza aláírva Ügyfélszolgálatunknak az office@integrity.hu címre.
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a domain és a hozzá tartozó webhoszting szolgáltatás költségviselője meg kell egyezzen ügyviteli rendszerünkben, így kérjük, az adatok kitöltésénél szíveskedjen erre ügyelni.
webhoszting megrendelőlap

Amennyiben a domain regisztráció és a webhoszting szolgáltatás megrendelése nem egyszerre történik, akkor a domain regisztrációt követően egy hónapon belül rendelt webhoszting szolgáltatás lejárata a domain név lejárathoz igazodik.

 

Dinamikus webhoszting csomagjaink ( Merkur csomagok )

A webhoszting csomagok kiszolgálására a START típus kivételével cPanel szoftvert alkalmazunk, így ügyfeleinknek is megújult adminisztrációs felületet tudunk biztosítani. Ezen felületen keresztül lehetőség nyílik a csomag teljes körű felügyeletére. Mostantól lehetséges ügyfélszolgálatunk, rendszergazdáink segítsége nélkül egy kattintással teljes tárhely mentést készíteni egy fontosabb változtatás előtt. Csomagjaink dedikált IP cím alatt futnak.

Minden webhoszting csomagnak előre definiált erőforrásai vannak (CPU, memória, tárhely), amelyeket a cPanel és a CloudLinux segítségével biztosítunk ügyfeleink részére. Az adminisztrációs felületen nyomon lehet követni, hogy a csomag mennyi erőforrást használ fel, ezzel elősegítve az optimálisabb programkód megteremtését.

Merkur szolgáltatásunk kialakításakor célunk az volt, hogy mindenre alkalmas legyen, amire a PHP+MySQL technológiát használni szokták, akár még a speciálisan nagy igényekre is.
Amit a Merkur szolgáltatás tartalmaz:

 • elterjedt portál, blog, fórum, hírlevélküldő, galéria stb. programok, és természetesen a saját fejlesztésű honlapok használata
 • szabad konfigurálás
 • a legtöbb beállítás szabadon módosítható, ezek nagy részét ügyfeleink saját maguk kapcsolhatják ki/be a cPanel felületen
 • több adatbázis létrehozása
 • több adatbázis-felhasználó létrehozása
 • több ftp felhasználó létrehozása
 • több honlap is elhelyezhető egy tárhelyen
 • több alias
 • több PHP verzió
 • ingyenes SSL tanúsítvány

Multi-PHP Merkur csomagjaink továbbra is cPanel szoftverkörnyezetben kerülnek kiszolgálásra, viszont a korábbi suPHP megoldás helyett PHP-FPM segítségével, amely a megmaradt biztonsági szeparáció mellett gyorsabb szerver oldali feldolgozást tesz lehetővé, valamint a több weboldalt tartalmazó csomagok erőforrás szabályozása is jobban testreszabható, mivel az már két szinten (is) történik (a Cloudlinux által felügyelt CPU/RAM/EP/IO szabályozást ezen csomagjaink esetében is alkalmazzuk).
Emellett új csomagtípusaink ismét új, erősebb hardware-el szerelt, kizárólag SSD alapú tárhellyel üzemelő kiszolgáló(k)ra kerülnek, amellyel párhuzamosan így a csomagoknak kiosztott hardware erőforrások alapértelmezett értékét is növeltük. (Pluszos csomagjaink esetében ezek még tovább bővíthetőek listaárral.)

CloudLinux (hardware) Erőforrások
Megnevezés (alapértelmezett érték) Díjazás
CPU (csomagonként eltérő) plusz 1000MHz / 1.000 Ft + ÁFA /hó, vagy 10.000 Ft + ÁFA /év
RAM (csomagonként eltérő) plusz 1GB / 1.000 Ft + ÁFA /hó, vagy 10.000 Ft + ÁFA /év
Entry Process (Alap: 20, vagy Plusz: 40) plusz 20 db / 1.000,- Ft + ÁFA / hó vagy 10.000,- Ft + ÁFA / év
I/O limit (2048 Kb/s) plusz 1024Kb/s / 1.000,- Ft + ÁFA/hó, vagy 10.000,- Ft + ÁFA/év

RENDELHETŐ CSOMAGOK

Multi-PHP opció sima és Plusz-os csomagkonstrukcióinkhoz egyaránt elérhető.

Multi-Merkur1 Multi-Merkur2 Multi-Merkur5 Multi-Merkur10 Multi-Merkur20
Tárterület 1 GB 5 GB 10 GB 20 GB 40 GB
PHP verzió PHP 5.6 + 7.0 + 7.1 + 7.2 + 7.3 + 7.4 + 8.0 + 8.1 + 8.2 PHP 5.6 + 7.0 + 7.1 + 7.2 + 7.3 + 7.4 + 8.0 + 8.1 + 8.2 PHP 5.6 + 7.0 + 7.1 + 7.2 + 7.3 + 7.4 + 8.0 + 8.1 + 8.2 PHP 5.6 + 7.0 + 7.1 + 7.2 + 7.3 + 7.4 + 8.0 + 8.1 + 8.2 PHP 5.6 + 7.0 + 7.1 + 7.2 + 7.3 + 7.4 + 8.0 + 8.1 + 8.2
Apache verzió Apache 2.4 Apache 2.4 Apache 2.4 Apache 2.4 Apache 2.4
CGI/fast CGI
SSI IncludesNoExec IncludesNoExec IncludesNoExec IncludesNoExec IncludesNoExec
imageMagick + + + + +
Log + + + + +
Statisztika Awstats, Webalizer Awstats, Webalizer Awstats, Webalizer Awstats, Webalizer Awstats, Webalizer
.htaccess allow override all* allow override all* allow override all* allow override all* allow override all*
cron (részletek) + + + + +
További domainek a fődomainen kívül 0 db 5 db 10 db 10 db 50 db
Webalias 10 db 15 db 25 db 30 db 50 db
Aldomain 10 db 15 db 25 db 30 db 50 db
SSL kulcs használata ** + + + + +
Kétfaktoros autentikáció*** + + + + +
FTP felhasználók 10 db 15 db 25 db 30 db 50 db
MySQL verzió MariaDB 10.3.36 / MySQL 8.0.30 MariaDB 10.3.36 / MySQL 8.0.30 MariaDB 10.3.36 / MySQL 8.0.30 MariaDB 10.3.36 / MySQL 8.0.30 MariaDB 10.3.36 / MySQL 8.0.30
MySQL max_queries **** 100 000 200 000 200 000 200 000 200 000
MySQL max_updates **** 100 000 200 000 200 000 200 000 200 000
MySQL connections **** 5000 10 000 10 000 10 000 10 000
MySQL user_connections **** 20 40 40 40 40
PHP max_execution_time 60 60 60 60 60
PHP memory_limit 256M 256M 256M 256M 256M
PHP max_input_vars 10 000
(növelhető)
10 000
(növelhető)
10 000
(növelhető)
10 000
(növelhető)
10 000
(növelhető)
Létrehozható adatbázisok 10db 15db 25db 30db 50db
Küldött e-mail***** 100/óra 150/óra 250/óra 300/óra 500/óra
Emelt szintű védelem (Imunify360) 3000 Ft + ÁFA / év
Akciósan 2000 Ft + ÁFA / év
3000 Ft + ÁFA / év
Akciósan 2000 Ft + ÁFA / év
3000 Ft + ÁFA / év
Akciósan 2000 Ft + ÁFA / év
3000 Ft + ÁFA / év
Akciósan 2000 Ft + ÁFA / év
3000 Ft + ÁFA / év
Akciósan 2000 Ft + ÁFA / év
alapszintű (modsecurity) védelem teljes kikapcsolása 3000 Ft + ÁFA / év 3000 Ft + ÁFA / év 3000 Ft + ÁFA / év 3000 Ft + ÁFA / év 3000 Ft + ÁFA / év
Listaár (/év) 17.100 Ft + ÁFA 34.900 Ft + ÁFA 49.100 Ft + ÁFA 64.300 Ft + ÁFA 102.200 Ft + ÁFA

* Merkur csomagjainkban a .htaccess fájlon keresztül is módosíthatóak PHP beállítások.
** A csomagba felvett és a tárhelyre mutató nevekhez automatikusan és díjmentesen LetsEncrypt tanúsítványt biztosítunk. Bővebben itt olvashatnak róla.
*** Az admin felületre történő bejelentkezéshez már elérhető a kétfaktoros autentikáció is, amelyet a csomagok adminisztrációs felületén lehet be- és kikapcsolni a “Two-Factor Authentication (Google Authenticator)” menüpont alatt. Kliens oldali alkalmazásnak – a cPanel rendszer fejlesztői által is preferált – Google Authentikator -t javasoljuk.
****A limitek működéséről bővebb információ: MySQL 5.5 Reference Manual, MariaDB max_connections, MariaDB max_user_connections, MariaDB max_queries_per_hour, max_updates_per_hour
*****A küldött e-mail darabszáma fix csomagparaméter, a táblázatban megadott értéket túllépni, vagy bővíteni nem lehet.

 

Multi-Merkur2 Plusz Multi-Merkur5 Plusz Multi-Merkur10 Plusz Multi-Merkur20 Plusz dedikált MySQL/MariaDB adatbázis szerveres csomag
Tárterület 5 GB 10 GB 20 GB 40 GB 10 GB
PHP verzió PHP 5.6 + 7.0 + 7.1 + 7.2 + 7.3 + 7.4 + 8.0 + 8.1 + 8.2 PHP 5.6 + 7.0 + 7.1 + 7.2 + 7.3 + 7.4 + 8.0 + 8.1 + 8.2 PHP 5.6 + 7.0 + 7.1 + 7.2 + 7.3 + 7.4 + 8.0 + 8.1 + 8.2 PHP 5.6 + 7.0 + 7.1 + 7.2 + 7.3 + 7.4 + 8.0 + 8.1 +8.2 PHP 5.6 + 7.0 + 7.1 + 7.2 + 7.3 + 7.4 + 8.0 + 8.1 + 8.2
Apache verzió Apache 2.4 Apache 2.4 Apache 2.4 Apache 2.4 Apache 2.4
CGI/fast CGI
SSI IncludesNoExec IncludesNoExec IncludesNoExec IncludesNoExec IncludesNoExec
imageMagick + + + + +
Log + + + + +
Statisztika Awstats, Webalizer Awstats, Webalizer Awstats, Webalizer Awstats, Webalizer Awstats, Webalizer
.htaccess allow override all* allow override all* allow override all* allow override all* allow override all*
cron (részletek) + + + + +
További domainek a fődomainen kívül 5 db 10 db 10 db 50 db 0 db
Webalias 15 db 25 db 30 db 50 db 10 db
Aldomain 15 db 25 db 30 db 50 db 10 db
SSL kulcs használata** + + + + +
Kétfaktoros autentikáció*** + + + + +
FTP felhasználók 15 db 25 db 30 db 50 db 10 db
MySQL verzió MariaDB 10.3.36 / MySQL 8.0.30 MariaDB 10.3.36 / MySQL 8.0.30 MariaDB 10.3.36 / MySQL 8.0.30 MariaDB 10.3.36 / MySQL 8.0.30 MySQL/MariaDB aktuális verziója
MySQL max_queries **** 300 000
(+100 000 / 1.000 Ft + ÁFA / hó)
300 000
(+100 000 / 1.000 Ft + ÁFA / hó)
300 000
(+100 000 / 1.000 Ft + ÁFA / hó)
300 000
(+100 000 / 1.000 Ft + ÁFA / hó)
Dedikált MySQL/MariaDB server bármilyen beállítással
6.000 Ft + áfa + VPS havidíj / hó
MySQL max_updates **** 300 000
(+100 000 / 1.000 Ft + ÁFA / hó)
300 000
(+100 000 / 1.000 Ft + ÁFA / hó)
300 000
(+100 000 / 1.000 Ft + ÁFA / hó)
300 000
(+100 000 / 1.000 Ft + ÁFA / hó)
Dedikált MySQL/MariaDB server bármilyen beállítással
6.000 Ft + áfa + VPS havidíj / hó
MySQL connections **** 10 000
(+10 000 / 1.000 Ft + ÁFA / hó)
10 000
(+10 000 / 1.000 Ft + ÁFA / hó)
10 000
(+10 000 / 1.000 Ft + ÁFA / hó)
10 000
(+10 000 / 1.000 Ft + ÁFA / hó)
Dedikált MySQL / MariaDB server bármilyen beállítással
6.000 Ft + áfa + VPS havidíj / hó
MySQL user_connections **** 60
(+20 / 1.000 Ft + ÁFA / hó)
60
(+20 / 1.000 Ft + ÁFA / hó)
60
(+20 / 1.000 Ft + ÁFA / hó)
60
(+20 / 1.000 Ft + ÁFA / hó)
Dedikált MySQL/MariaDB server bármilyen beállítással
6.000 Ft + áfa + VPS havidíj / hó
PHP max_execution_time 60
(+60s / 300 Ft + ÁFA / hó (max. 30 perc))
60
(+60s / 300 Ft + ÁFA / hó (max. 30 perc))
60
(+60s / 300 Ft + ÁFA / hó (max. 30 perc))
60
(+60s / 300 Ft + ÁFA / hó (max. 30 perc))
60
(+60s / 300 Ft + ÁFA / hó (max. 30 perc))
PHP memory_limit 256M
(+64M / 1.000 Ft + ÁFA / hó (max 1GB))
256M
(+64M / 1.000 Ft + ÁFA / hó (max 1GB))
256M
(+64M / 1.000 Ft + ÁFA / hó (max 1GB))
256M
(+64M / 1.000 Ft + ÁFA / hó (max 1GB))
256M
(+64M / 1.000 Ft + ÁFA / hó (max 1GB))
PHP max_input_vars 10 000
(növelhető)
10 000
(növelhető)
10 000
(növelhető)
10 000
(növelhető)
10 000
(növelhető)
Létrehozható adatbázisok 15db 25db 30db 50db korlátlan
Küldött e-mail***** 150/óra 250/óra 300/óra 500/óra 100/óra
Emelt szintű védelem (Imunify360) 3000 Ft + ÁFA / év
Akciósan 2000 Ft + ÁFA / év
3000 Ft + ÁFA / év
Akciósan 2000 Ft + ÁFA / év
3000 Ft + ÁFA / év
Akciósan 2000 Ft + ÁFA / év
3000 Ft + ÁFA / év
Akciósan 2000 Ft + ÁFA / év
alapszintű (modsecurity) védelem teljes kikapcsolása 3000 Ft + ÁFA / év 3000 Ft + ÁFA / év 3000 Ft + ÁFA / év 3000 Ft + ÁFA / év 3000 Ft + ÁFA / év
Listaár (/hó) 8.990 Ft + ÁFA 10.670 Ft + ÁFA 12.180 Ft + ÁFA 16.430 Ft + ÁFA 3.999 Ft + ÁFA + VPS díja
Éves díj 89.900 Ft + ÁFA 106.700 Ft + ÁFA 121.800 Ft + ÁFA 164.300 Ft + ÁFA 39.990 Ft + ÁFA + VPS díja

* A cPanel webhoszting olyan környezetben kezeli a rendszer a PHP-t, hogy .htaccess fájlon keresztül nem lehetséges módosítani a PHP beállításokat, így azok változtatása Ügyfélszolgálatunktól kérhető.
** A csomagba felvett és a tárhelyre mutató nevekhez automatikusan és díjmentesen LetsEncrypt tanúsítványt biztosítunk. Bővebben itt olvashatnak róla.
*** Az admin felületre történő bejelentkezéshez már elérhető a kétfaktoros autentikáció is, amelyet a csomagok adminisztrációs felületén lehet be- és kikapcsolni a “Two-Factor Authentication (Google Authenticator)” menüpont alatt. Kliens oldali alkalmazásnak – a cPanel rendszer fejlesztői által is preferált – Google Authentikator -t javasoljuk.
****A limitek működéséről bővebb információ: MySQL 5.5 Reference Manual, MariaDB max_connections, MariaDB max_user_connections, MariaDB max_queries_per_hour, max_updates_per_hour
****A küldött e-mail darabszáma fix csomagparaméter, a táblázatban megadott értéket túllépni, vagy bővíteni nem lehet.

Védelem

Webhoszting szolgáltatásunkat tűzfallal és modsecurity szabálygyűjteményekkel védjük a külvilág felől érkező támadásokkal szemben. Ebből adódóan a rövid időn belüli több sikertelen bejelentkezést, vagy hibás, gyanús lekérést követően, az adott címről érkező minden forgalmat letilthat a rendszer ideiglenesen (ekkor az adott címről nem lesz elérhető sem a weboldal, sem az FTP, sem az admin felület, más IP címekről viszont továbbra is folyamatos marad a kiszolgálás).

Levélküldés

Új kiszolgálóinkon finomítottuk a csomagokból történő levélküldés szabályozását és korlátozását is:

 • A mail(), sendmail, socket alapú levélküldés tiltást már nem csak csomag, hanem domain szinten (amelyhez tartozik külön virtualhost bejegyzés is, azaz a webes adminisztrációs felületen is fel lett véve a csomagba) tudjuk beállítani (az SMTP alapú küldés továbbra is felhasználó, azaz csomag szinten kerül korlátozásra)
 • Az SMTP (localhost) és socket alapú levélküldés csak autentikált felhasználóval történhet, amelynél a felhasználónév/jelszó párost a kiküldést megvalósító kódban kell megadnia.
  Ehhez segítséget az alábbi oldalunkon találhat: SMTP authentikáció

SSL kulcs

Csomagjainkhoz díjmentesen biztosítunk a Let’s Encrypt kibocsátó által kiállított SSL tanúsítványt. A generálás és frissítés automatikusan történik minden, a felületre felvett , DNS szinten feloldható és a tárhelyre mutató (al)domainhez.
A kiegészítő szolgáltatás elérhetőségét és annak díjmentességét a Let’s Encrypt szolgáltató mindenkori aktuális használati feltételei alapján bármikor módosíthatjuk.

PHP BEÁLLÍTÁSOK:

A dinamikus webhoszting szolgáltatás keretében lehetőség van PHP kódok használatára, futtatására. Az osztott webhoszting szolgáltatás keretei között nincsen mód arra, hogy bármilyen PHP beállítás, modul használható legyen. A biztonságot szem előtt tartva határoztuk meg a használható modulok és beállítások listáját. Egyes beállítások a weboldalhoz tartozó .htaccess file-ban módosíthatóak, mások Ügyfélszolgálatunktól kérhetőek. Utóbbiak közül pár beállítást pedig csak különdíj ellenében tudunk elvégezni azok biztonsági kockázata miatt.

PHP PARAMÉTEREK:

PHP paraméterek
Paraméter neve értéke
allow_url_fopen On (szabadon módosítható)
allow_url_include Off
always_populate_raw_post_data 0 (szabadon módosítható)
arg_separator.input &
arg_separator.output &
asp_tags Off
auto_append_file no value
auto_globals_jit On
auto_prepend_file no value
browscap no value
default_charset UTF-8 (szabadon módosítható)
default_mimetype text/html
disable_classes no value
disable_functions apache_child_terminate, apache_setenv, define_syslog_variables, dl, disk_free_space*wp, disk_total_space, diskfreespace, fileinode, escapeshellarg, escapeshellcmd, exec, highlight_file, ini_alter, ini_restore, max_execution_time, openlog, passthru, pcntl_exec, popen, pclose, posix_getpwnam, posix_getpwuid, posix_kill, posix_mkfifo, posix_setpgid, posix_setgid, posix_setsid, posix_setuid, proc_close, proc_get_status, proc_nice, proc_open, proc_terminate, set_time_limit*wp, shell_exec, show_source, symlink, syslog, system, virtual
display_errors Off (szabadon módosítható)
display_startup_errors Off
doc_root /home/CSOMAGID/public_html
docref_ext no value
docref_root no value
enable_dl Off
enable_post_data_reading On
error_append_string no value
error_log /home/CSOMAGID/logs/DOMAINNEV_php.error.log
error_prepend_string no value
error_reporting 6135 (szabadon módosítható)
exit_on_timeout Off
expose_php On
extension_dir /opt/cpanel/ea-php56/root/usr/lib64/php/modules
/opt/cpanel/ea-php70/root/usr/lib64/php/modules
/opt/cpanel/ea-php71/root/usr/lib64/php/modules
/opt/cpanel/ea-php72/root/usr/lib64/php/modules
/opt/cpanel/ea-php73/root/usr/lib64/php/modules
/opt/cpanel/ea-php74/root/usr/lib64/php/modules
/opt/cpanel/ea-php80/root/usr/lib64/php/modules
/opt/cpanel/ea-php81/root/usr/lib64/php/modules
/opt/cpanel/ea-php82/root/usr/lib64/php/modules
file_uploads On
highlight.comment #FF8000
highlight.default #0000BB
highlight.html #000000
highlight.keyword #007700
highlight.string #DD0000
html_errors On
ignore_repeated_errors Off
ignore_repeated_source Off
ignore_user_abort Off
implicit_flush Off
include_path .:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php
input_encoding no value
internal_encoding no value
log_errors On
log_errors_max_len 1024 (szabadon módosítható)
mail.add_x_header On
mail.force_extra_parameters no value
mail.log no value
max_execution_time 60
max_file_uploads 20
max_input_nesting_level 64
max_input_time 30
max_input_vars 2000
memory_limit 256M
open_basedir /home/CSOMAGID
/usr/lib/php
/usr/local/lib/php
/home/session/CSOMAGID
/opt/cpanel/ea-phpXX/root/usr/share/pear/
output_buffering 0 (szabadon módosítható)
output_encoding no value
output_handler no value
post_max_size 128M
precision 16
realpath_cache_size 16K
realpath_cache_ttl 120
register_argc_argv On
report_memleaks On
report_zend_debug On
request_order GP
sendmail_from no value
sendmail_path /usr/sbin/sendmail -t -i
serialize_precision 100
short_open_tag On (szabadon módosítható)
SMTP localhost
smtp_port 25
sql.safe_mode Off (szabadon módosítható)
sys_temp_dir no value
track_errors Off (szabadon módosítható)
unserialize_callback_func no value
upload_max_filesize 128M
upload_tmp_dir /home/CSOMAGID/upload/
user_dir no value
user_ini.cache_ttl 300
variables_order EGPCS
xmlrpc_error_number 0
xmlrpc_errors Off
zend.detect_unicode On
zend.enable_gc On
zend.multibyte Off
zend.script_encoding no value

 A set_time_limit és disk_free_space függvények használatban vannak egyes Joomla/WordPress funkciók (update, bővítmény telepítés) által, melyek jelenleg a 8.0-ás PHP verziótól hibára futnak a letiltás miatt. Amíg a szoftver fejlesztői nem eszközölnek módosítást a kódban, tárhelyeinken a függvények definiálásával megkerülhető a probléma. Ehhez segítséget a Joomla és WordPress frissítés PHP8 verzió alatt oldalunkon találnak.

 Módosítható paraméterek (Ügyfélszolgálatunkon keresztül):

 • allow_url_fopen
 • always_populate_raw_post_data
 • display_errors
 • magic_quotes_gpc
 • magic_quotes_runtime
 • output_buffering
 • short_open_tag
 • sql.safe_mode
 • track_errors
 • zlib.output_compression
 • date.timezone
 • default_charset
 • log_errors_max_len
 • error_reporting

Ügyfélszolgálatunktól különdíjjal kérhető:

Különdíjjal módosítható PHP paraméterek
Paraméter neve és díjköteles értéke díja
allow_url_include: Off 15.000,- Ft + ÁFA 1 évre.*
max_execution_time > 60
(CSAK Plusz csomagban)
plusz 60 s (max. 30 perc) / 300,- Ft + ÁFA / hó vagy 3.000,- Ft + ÁFA / év
memory_limit > 256M
(CSAK Plusz csomagban)
plusz 64 M (max. 1 GB) / 1.000,- Ft + ÁFA / hó vagy 10.000,- Ft + ÁFA / év
egyéb, a szabadon módosítható, vagy a listaárral változtathatóak között nem szereplő paraméterek Pluszos csomag esetén kérje egyedi ajánlatunkat

* A paraméter beállítása előtt egyszeri, megkezdett óránként 15.000,- Ft + ÁFA bevizsgálási díj ellenében elvégezzük a weboldal kódjának kötelező bevizsgálását, amelyet követően indokolt esetben 15.000,- Ft + ÁFA éves előfizetési díj ellenében tudjuk beállítani a paramétert. Évközbeni megrendelése esetén konfigurációs díjként fizetendő, mely az alkalmazott éves díjjal egyezik meg, és az alapszolgáltatás legközelebbi fordulónapjáig tartalmazza az éves díjat.

PHP MODULOK:

PHP modulok
bcmath
bz2
calendar
ctype
curl
date
dom
enchant
ereg (5.6-os verzió)
exif
fileinfo
filter
ftp
gd
gettext
hash
iconv
imagick
imap
intl
ionCube Loader (8.0 és 8.2 alverziók alatt  nem elérhető)
json
libxml
mbstring
mcrypt (5.6, 7.0, 7.1)
mhash (5.6-os verzió)
mysql (5.6-os verzió)
mysqli
mysqlnd
openssl
pcntl
pcre
PDO
pdo_mysql
pdo_sqlite
Phar
posix
readline
Reflection
session
SimpleXML
soap
sockets
SourceGuardian
SPL
sqlite3
standard
tidy
timezonedb
tokenizer
uploadprogress (5.6-os verzió)
wddx
xml
xmlreader
xmlrpc
xmlwriter
xsl
zip
zlib

Megrendelés

Amennyiben szolgáltatásunk elnyerte tetszését és szeretné megrendelni, ahhoz az alábbi dokumentumot kérjük töltse ki, és juttassa vissza aláírva Ügyfélszolgálatunknak az office@integrity.hu címre.
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a domain és a hozzá tartozó webhoszting szolgáltatás költségviselője meg kell egyezzen ügyviteli rendszerünkben, így kérjük, az adatok kitöltésénél szíveskedjen erre ügyelni.
cPanel webhoszting megrendelőlap

Amennyiben a domain regisztráció és a webhoszting szolgáltatás megrendelése nem egyszerre történik, akkor a domain regisztrációt követően egy hónapon belül rendelt webhoszting szolgáltatás lejárata a domain név lejárathoz igazodik.

Átkonfigurálás és downgrade

Egy domain névhez tartozó webhoszting szolgáltatás átkonfigurálása egy másik domain névre 15.000,- Ft + ÁFA rendszergazdai óradíj ellenében kérhető.

Webhoszting szolgáltatás downgrade esetén 2.000,- Ft + ÁFA egyszeri díj felszámítható, amennyiben megkezdett szolgáltatási időszakon belül kérik a szolgáltatást downgradelni.