Hardverfejlesztés

Az INTEGRITY hardverfejlesztéssel is foglalkozik, főként szervertermi elektromos, elektronikai, mérő és vezérlő berendezések fejlesztésével.
Fontos fejlesztésünk a multifunkciós újrainditó rendszer, mely egyaránt használható néhány szerverhez vagy akár sokezer szerveres datacenterekben, mely szerverek és más hardverberendezések távoli újraindítására, egyedi árammérésére és védelmére szolgál.
Saját fejlesztésű eszközeink közül fontos eszközcsalád, mely szerver és más hardvereszközök mellett az elektromos tápellátás védelmére szolgál, megakadályozva, hogy egyes eszközök zárlati vagy más hibája miatt biztosítékok, relay-ek levágjanak, ezzel más, ugyanezen az áramkörön lévő berendezések áram nélkül maradjanak. A termékcsaládban van egyedi szervergépekhez (vagy más hardvereszközhöz) való zárlatvédővel ellátott 240 V-os PC kábel, illetve 1 unitos rackbe szerelhető zárlatvédő elosztó, mely egyedileg védi az áramkört az eszközre csatlakozó egyes szerverek zárlati hibáitól. Ilyen eszközök alkalmazása nem elterjedt, noha kis költséggel komoly üzemzavarokat, szerver leállásokat előzhetünk meg. Egyúttal felhívjuk figyelmet arra, hogy több berendezésünk is hiánypótló, nemigen érhetők el hasonló funkcionalitással és áron a piacon.
Az eszközökhöz a szoftvereket is magunk fejlesztettük, a fejlesztés során magas biztonságra törekedtünk, törekedtünk arra, hogy a hardvereszközöknél gyakran tapasztalható gyenge szoftveres kivitelezést magas szintű szoftverfejlesztéssel elkerüljük, hogy korszerű, könnyen és jól használható, biztonságos szoftvereket fejlesszünk, melyek upgrade-elése egyszerű és folyamatosan biztosított.